CK Eternity Summer 2014

Calvin Klein Eternity Summer 2014

parfemovaná voda

Calvin Klein Eternity Summer 2014

Parfémovaná voda Calvin Klein Eternity Summer 2014 je novou limitovanou edicí parfému CK Eternity pro léto 2014. Vůně evokuje klidné a bezstarostné letní dny, kdy si užíváte pohodu a odpočinek, zároveň ale připomíná vlahé letní večery. Je ve znamení sladkého ovoce a svěžích květin, je plná plná optimismu a radosti ze života.

V úvodu parfému CK Eternity Summer 2014 se hravá vůně mandarinky mísí se svěžími tóny pomeranče, vodního melounu a šťavnaté hrušky. Hlava odeznívá s tóny listů bambusu vůně se začíná lehce snoubit s pivoňkou, neroli a krásnou vůní gardénie. Poslední složkou, která se rozvoní v srdci je akord leknínu, který se v závěru začne prolínat s dřevitými tóny a pikantní vůní pižma. Flakon vůně má typická tvat CK Euphoria, ale je laděn do do jemně fialkové barvy. Vůně je vhodná zejména pro mladé dívky a ženy, které mají rády květinové vůně.

Hlava: mandarinka, pomeranč, listy bambusu, vodní meloun, hruška

Srdce: pivoňka, neroli, gardénie, leknín

Základ: dřevité tóny, pižmo

 

Calvin Klein Eternity for Men Summer 2014

toaletní voda pro muže 

Calvin Klein Eternity for Men Summer 2014 Toaletní voda Calvin Klein Eternity Summer 2014 for Men je pánským protějškem výše zmíněné limitované edice CK Eternity pro léto 2014. Jedná se o fougerově-svěží vůni, která je vhodná pro muže milující svěžest, kteří vědí, co od svojí vůně očekávají. Vůně osvěží a pozitivně vás naladí, je dlouhotrvající a provede vás celým dnem.

Hlava vůně je ve znamení tónů hrušek, které se příjemně míchají s bobulemi jalovce a sladkou vůní vodního melounu. Pikantní nádech jí dodává koření – bazalka a tymián. V srdci vůni, které se rozvoní po chvilce, se smyslně hřejivá levandule prolíná s kardamonem. Základ vůně je sušší, obsahuje santalové dřevo, ambru a pikantního pižmo, které vůni CK Eternity Summer 2014 for Men dodává jedinečnost a originalitu. Svěží vůně se hodí pro denní nošení, na romantickou schůzku nebo na večerní posezení s přáteli.

Hlava: bobule jalovce, vodní meloun, hruška, bazalka

Srdce: tymián, levandule, kardamon

Základ: santalové dřevo, ambra, pižmo

Leave a comment